BLOG&NEWS&ZO


Cover keuze

Hey lieve shizzelaars,

Volgende week donderdag is het dan zover! Anny gaat spelen bij G!el. En wat mogen artiesten altijd doen bij hem in de ochtend? Juist ja een nummer coveren uit de Mega top 50. Anny en de band moeten hierin een keuze maken en daarvoor hebben ze jullie hulp nodig! Om deze reacties goed te kunnen lezen en bij te houden vragen we jullie je reactie voor de ideale cover achter te laten op https://www.facebook.com/pages/AnnyMusic/215709168518391 en wie weet speelt zij jouw cover dan volgende week 23 februari bij G!el in de ochtend!! Stem je radio dan af op 3FM! Dan zul je horen welke cover er gekozen is door Anny en de band!! 


Alvast bedankt voor de respons! 


Groetjes de shizzelaars en natuurlijk Anny! 


Groetjes,

Mireille 

Hallo

Hallo lieve shizzelaars, 


Ja hier dan een blog van één van de nieuwe aanwinsten van Annyshizzle. 

Sommige mensen, vooral twitteraars ;) kennen mij misschien wel, in ieder geval van mijn avatar haha. Maar voor de mensen die denken what theeeee **** wie is zij dan? 

Ik ben Mireille, 23 jaar oud bijna 24 (zucht..) ik studeer fysiotherapie alweer 3,5 jaar en dat betekent dat ik naar alle waarschijnlijkheid nu in juni afstudeer (fingers crossed)! Buiten dat vind ik het erg leuk om bezig te zijn met creatieve dingen zoals foto/videobewerking, websites maken en allerlei idiote acties bedenken en uitvoeren.. En laat die rariteiten en idioterie nu net iets zijn wat ze bij annyshizzle nodig hadden! Dus nou hier zijn wij dan, Luuk en ik zijn de uitverkorene om samen een poging te gaan doen om vorm te geven aan allerlei creatieve activiteiten. Maar vooral Anny promoten en ondersteunen! Want dat is natuurlijk de dame waar we het allemaal voor doen en vooral voor willen doen! En wanneer ik denk aan Anny dan zie ik vooral een onwijs gestoord, leuke en bovenal symphatieke zangeres (en wat voor één)! 


Ik weet nog de eerste keer dat ik haar buiten haar avatar en wat idiote filmpjes in real life zag, dit was op de releaseparty van het album van Lisa Lois. Elke keer weer zag ik een stuiterende Annemarie (een beetje zoals tijgertje) voorbij komen en dat was al humor op zich om naar te kijken. Op dat moment was ik vrijwel alleen maar bezig met het kijken of ik een labeltje of merkje op haar broek zag, want die vond ik zo gaaf waardoor er niet eens echt contact geweest is! (Ik denk dat zij het zich niet eens herinnerd maar dit kan meerdere redenen hebben....;)) Vanaf dat moment is er vooral veel getwitterd, voornamelijk onzin tot dat het woord merchandiselijn viel.. In een ubermelige bui hebben Luuk en ik een opzet gemaakt voor deze lijn! Een serieuze kant (fotokaarten) en een onwijs onzinnige kant (onderbroeken en magneten) en de overhandiging hiervan was het eerste contactmoment met miss Anny herself haha! En wat een hilariteit was die ontmoeting.. Onze onnozele onderbroeken, automagneten (die ik overigens nog steeds mis aan de koelkast) en de serieuze fotokaarten. Vanaf dat moment is het woord merchandise een begrip geworden in ons contact met Anny! Elke keer weer wordt de lijn een beetje uitgebreid en ook nu zijn we weer bezig met een zoektocht naar een ultieme uitbreiding (to be continued)... En na al die inspanningen (poeh poeh) rondom de merchandise lijn is vorige week de gekte losgebarsten rondom MY MAN! Heerlijk liedje! Sinds vorige week ben ik aan het mailen geslagen met allerlei radiostations, tv programma's enz. om er voor te zorgen dat hun de single gingen draaien! Soms met succes, soms niet! Gemiste kans voor de stations die het nu nog niet oppikken! Ik bedoel bekroond met een 8 bij met Michiel, volgende week speelt ze bij Giel! Die overigens al vol lof over haar en de single is! Dus dat gaat goed komen! 


En toen was daar gisteren de try-out in Breda in een vol Mezz-Cafe. Man, wat was dat kickuhhhhh! Heerlijk om Anny daar zo lekker te zien spelen met haar toffe band! Leuk om nieuwe liedjes te horen en vooral tof om Anny zo te zien genieten. Daarom ben ik ook een beetje trots dat gisteren werd bevestigd dat wij de nieuwe mede-shizzelaars zijn geworden. Nadat we hoorden dat wij het creatieve gedeelte mochten gaan doen waren we meteen om! Kunnen we onze maffe ideeën uitgebreider uit gaan werken en daadwerkelijk iets met onze creativiteit gaan doen! Want wie wil dat nou niet? Je inspannen voor de fanclub van Anny! Maar het feit dat ik die inspanningen wil doen heeft Anny wel over zichzelf afgeroepen! Daar kan menig artiest nog wat van leren, blijf lekker dicht bij jezelf en doe je ding maar blijf vooral sympathiek en lief naar je publiek! Want dat zijn de mensen die jou moeten helpen om aan die top te komen. Maar naar mijn mening zit dat bij Anny wel snor! :)  


Maar de keerzijde aan het verhaal, die overigens niet opweegt tegen dit, is dat het meewerken aan de site natuurlijk wel betekent uitgesloten worden van deelname aan de acties... En laten wij nu net een onwijs tof idee hebben om mee te doen aan de actie rondom het afspelen van My Man! op een openbare plaats..(Zonde van de kans op die promo-single ;)) Maar omdat we vooral heel wat voorpret beleven aan het bedenken van datgene dat we wilde opnemen hebben we besloten het toch te doen en het dan maar te zien als creatieve instap binnen AnnyShizzle! Aankomend weekend gaan wij samen de video's (hoewel het er nu misschien wel een kan worden) toch maken en wij verwachten deze over twee weken ongeveer af te hebben!... Je kunt de vorderingen volgen via Twitter waar ik ben te vinden onder @mireillemaas en zullen we ook gaan tweeten vanaf @annyfanclub ! Bij deze wil ik jullie dan ook oproepen massaal deel te nemen aan deze actie! En vergeet niet om My Man! te downloaden en je ontvangstbewijs in te sturen voor die über coole ipod Shuffle!!! 


Nou daar waar ik inspiratieloos begon heb ik nu opeens een heeeeul lang verhaal getypt, ik hoop niet dat ik jullie meteen afschrik haha! Want dat zou zonde zijn aan het begin van mijn shizzle carrière ;)! 


Ik hoop jullie allemaal snel een keer te zien bij een van de optredens van Anny! Houdt de agenda in de gaten! Voor suggesties staan wij altijd open, je kunt mij bereiken via twitter of via mireille@annyshizzle.nl 


Dan wil ik ter afsluiting nog even de shizzelaars en natuurlijk Anny bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben en ik hoop op een hele leuke samenwerking! Maar jullie kennende moet dat wel goed komen! Ik hoop op heel veel leuke momenten samen en dat we er meeej zijn allen ( op z'n brabants) voor kunnen zorgen dat het album van Anny een hit wordt!!!!! 


Tot ziens of tot blogs! 


Liefs,

Mireille 

Hee hallo

Hee hallo,

Mijn naam is Luuk, voor de meeste misschien al bekend als @LuukRH, 21 jaar oud, media student, geliefde broer en zoon, woonachtig in onze hoofdstad, muziekliefhebber, creatief brein, lichtelijk gestoord en vanaf vandaag ook ‘Shizzelaar’!

Vooral de ‘lichtelijk gestoorde creatieve’ factor heeft ervoor gezorgd dat er een berichtje verscheen in mijn inbox of ik het team van deze énige échte ANNY! Fanclub wilde versterken, samen met mijn mede ‘lichtelijk gestoorde creatieve’ compagnon, Mireille (also known as THE one and only: @Mireillemaas). Dat allemaal aangezien er natuurlijk binnen de ANNY! Shizzle fanclub nooit genoeg gekkigheid kan zijn! Een antwoord was snel gegeven: een volmondig ja!

Vanaf vandaag gaat er dus een extra frisse wind waaien door de virtuele Anny! Wereld en dat allemaal om natuurlijk bij te dragen aan het nationale (en het wereldwijde) succes, dat ANNY! komende tijd nog te wachten staat.
Waarom ANNY! ? Nou, heel simpel, als er één authentieke, pure, rauwe stem is in Nederland, die het waard is om op ludieke wijze gepromoot te worden, is het de stem van Anny wel. Daarbij helpt het nog eens mee dat Anny geen kapsones heeft, ook in is voor een geintje, lief én vooral eigenlijk gewoon Anny is... Pfff, dit begint te lijken op die slijm blogs van dat zangeresje dat altijd in zo’n middelmatig bandje speelde.... Leaf ofzoiets... ;-)

Owja, voordat ik het vergeet! Mireille, deze shizzelaar en the queen herself, gaan dit jaar als team (R)Anny meedoen aan de Dam tot Damloop, mochten jullie je geroepen voelen om ons aan te komen moedigen in September, komt massaal.... En dan natuurlijk in Amsterdam (dat heet: in Zaandam komen we waarschijnlijk schuimbekkend, bloedend, zwetend en met onze tong op de knieën over de finish.. #DUS)


Genoeg gepraat! Wie weet tot snel en in de tussentijd “keep you posted.... Annyplace, Annywhere, Annytime”.  Oftewel tot spams!

History in the Making

Anny in Control

Op uitnodiging van ANNY! zijn we afgelopen weekend bij de bandopnamen voor haar solo album geweest. Gelukkig zat het weer mee, het hele weekend regen, dus perfect om hele dagen indoors te vertoeven.


We hadden om elf uur afgesproken dus draaiden we even voor elf de parkeerplaats op tegelijk met ANNY!, de producer en haar band. Het was duidelijk dat iedereen er zin in had.


Nou was dit voor mij de allereerste keer in een opnamestudio maar ik voelde direct dat deze plek een geschiedenis had. Artiesten als Alain Clark, Postmen, Brainpower, Westlife en Sister Sledge hebben hier onder andere rondgelopen maar dat was het niet alleen.

Later bleek dat Eddy Veale de studio ontworpen heeft en dat deze man ook verantwoordelijk is voor de beroemde (Beatles) studios op Abbey Road. 

Déze studio staat bekend om zijn vele vintage apparatuur zoals de grote collectie zeldzame buizen microfoons en het analoge mengtafel dat een mooie warme sound oplevert. Kortom, een geweldige plek om geschiedenis te maken.


Na bekomen te zijn van de eerste indrukken kon ik niet wachten om de band aan het werk te zien en nieuwe nummers van ANNY! te ontdekken. Helaas moest ik wel wachten totdat de band alles had opgezet. Het langste duurde wel het drumstel (of drumkit) dat voor het geluid in een aparte ruimte was gezet. Onthou: In dit weekend heeft de drummer voor elk nummer een andere snaar drum gebruikt, met uitzondering van één snaar welke hij voor twee nummers heeft gebruikt. Als je het album beluistert zal je horen welke twee nummers één snaar delen :-)


Na de lunch was het zover, de band ging spelen en ANNY! zong mee. De band speelt de basis in en op een later tijdstip zingt ANNY! haar teksten in. Dan volgt nog de magie van de producer en moet het gehele album worden afgemixed. Daarna volgt pas de distributie en kunnen wij eindelijk het album in ons bezit hebben............ik loop te hard van stapel, we zijn pas bij de basis.


Het eerste nummer was gelijk raak: NIEUW!!!!!!! En wat voor een nummer, lekker tempo en goed in het gehoor liggend. Gelukkig spelen ze het een aantal keer zodat ik ‘m nog eens kan horen, mijn “objective oordeel” ...........helemaal te gek vet!! 


En daar sta je dan, helemaal onder de indruk van het eerste nummer, beginnen ze zomaar aan nummer twee, en? Ja, hoor ook HELEMAAL NIEUW!! En het spijt me te zeggen ook weer een geweldige song. Wat mij betreft kan ie zo de top 40 ingeschoten worden.


Waren de eerste twee nummers upbeat en happy raakt het derde (nieuwe) nummer me onverwacht keihard en recht in mijn hart. Heel mooi, layed back, troostend en vol van hoop. Ik ben geen emotioneel mens maar dit raakt me wel, echt prachtig.


Nu kan ik elk nummer gaan beschrijven maar daar hebben jullie niets aan want je moet ze gewoon horen. 

Maar ik kan met mijn hand op mijn hart zeggen dat er geen één nummer bij zit wat niet de moeite waard is. Het zal nog een hele kluif worden om van de gehele selectie de uiteindelijke album nummers te selecteren. Wat mij betreft mogen ze allemaal! (Echt niet Jonas?)


Ik voel me een bevoorrecht mens dat ik twee opname dagen bij heb mogen wonen. 

Halverwege de tweede dag kreeg ik ineens dik kippenvel. 

Ik realiseerde me ineens dat ik getuige was van iets speciaals; 


Er staat hier iemand haar droom te verwezenlijken, een iemand die ondanks twee jaar tegenwind en tegenslag door is blijven gaan, een iemand die goud had en dat verloren heeft, een iemand die niet tevreden kan zijn met goed genoeg, een iemand die ondanks alles in haarzelf is blijven geloven. En na een hele lange weg staat ze daar eindelijk; met haar eigen nummers, haar eigen bandje en haar eigen producer werkend aan haar eigen solo album, ANNY!

 

Wij van de fanclub gaan het heel druk krijgen want één ding weet ik na dit weekend zeker:


Er lopen ontzettend veel ANNY! fans rond.................. alleen weten ze het nog niet!!!


Bedankt Anny, Jaimie, Joris, Anne, Michiel en Jonas!


Interview met Anny (May 2010)

Roddels, Geruchten, Vermoedens


Uit zeer onbetrouwbare bron hebben wij vernomen dat ANNY mee gaat doen aan een "Tribute to Michael Jackson" concert in de Heineken Music Hall.  Wanneer is nog niet bekend maar de maanden juni & juli hebben wij horen vallen. Er staat echter nog niets op de site van de HMH en ook ANNY zelf onthoud zich van commentaar.

We hebben haar blog gelezen en met een beetje fantasie zou dit verhaal erin kunnen passen......of niet?

Op het internet hebben wij niets kunnen vinden over een op handen zijnde T2MJ concert in de HMH. Wel zijn er concerten in maart maar die zijn het niet.

We hebben het nog eens gevraagd maar onze bron en deze verzekerd ons dat het waar is. Wat te doen..........?


Dus vragen we het jouw: Weet iemand hier meer over of kan iemand het ontkrachten? We horen het graag.

Wij blijven zelf uitaard ook alert, en als we meer nieuws hebben hoor je dat als eerste.


De Fanclub.

We zijn begonnen!

19 Januari 2010 


Na een mislukte poging om dit initiatief een beetje low profile te houden hadden we zaterdagavond een afspraak met Anny om de plannen voor de fanclub te ontvouwen.


Nadat het idee voor een Anny fanclub bekend was geworden op twitter, met dank aan @annymusic!!, zijn we overspoeld met positieve reacties. De reacties waren zo overweldigend dat twitter besloten had om ons te schorsen...............over shizzle gesproken. Gelukkig waren we snel weer geactiveerd en worden we inmiddels via @annyfanclub gevolgd door flink aantal mensen, dank daarvoor.


Maar het draait niet om ons maar om Anny!!


Anny, een artiest die al een hele succesvolle carrière achter de rug heeft als zangeres bij de band Leaf. Na het uit elkaar gaan van de band is Anny in 2009 verder gegaan als solo artiest, met een nieuw platencontract op zak heeft zij inmiddels een succesvolle 1e single uitgebracht, No Regrets.


Naast het werken aan haar solocarrière heeft Anny dit jaar ook tijd gemaakt voor het geven van sofa-concerten voor het goede doel en stuurt zij met de handgeschreven kerstkaarten aan haar fans.........tja, dan verdien moet je een fanclub.


Deze website is ontwikkelt voor de fans, voor jullie dus!

Via deze site gaan wij proberen jullie op de hoogte te houden van alle muzikale nieuwtjes rondom Anny, om informatie te delen en vragen te beantwoorden. Persoonlijk ben ik benieuwd hoe liedjes die ontstaan in Anny's hoofd terecht komen in het hoofd van de luisteraars. Waar komt de inspiratie vandaan? Hoe krijg je het idee uit je hoofd op papier, op muziek en uiteindelijk op een album. Wie zijn de bandleden en waar halen zij hun inspiratie vandaan?


Tijdens onze meeting met Anny hebben we haar alvast een aantal vragen kunnen voorleggen. Op de vraag: ”Wat vind je belangrijk voor de fanclub?” antwoordde ze:” Het moet vooral om de muziek gaan, hoewel het hele gedoe (de shizzle) eromheen leuk is gaat uiteindelijk toch om de muziek” En daar zijn we het helemaal mee eens


Wij hopen met deze fanclub meer te weten te komen van en over Anny en haar band. En de Shizzle? Daar kunnen we niet omheen dus zorgen we voor leuke leden acties. En daarvoor moet je lid worden en dat kost je helemaal niets! 


Dus word nu lid (klik hier), en we beloven je NO REGRETS!


Namens de Fanclub,

Chris & Alfons


We zijn nog lang niet klaar met de site en zullen de aankomende periode meer informatie, items, content etc. creëren. Wanneer we klaar zijn gaan we starten met de grote wervingsactie.


Annyshizzle.nl The site to keep up-to-date of all her shizzle!