Hallo

Hallo lieve shizzelaars, 


Ja hier dan een blog van één van de nieuwe aanwinsten van Annyshizzle. 

Sommige mensen, vooral twitteraars ;) kennen mij misschien wel, in ieder geval van mijn avatar haha. Maar voor de mensen die denken what theeeee **** wie is zij dan? 

Ik ben Mireille, 23 jaar oud bijna 24 (zucht..) ik studeer fysiotherapie alweer 3,5 jaar en dat betekent dat ik naar alle waarschijnlijkheid nu in juni afstudeer (fingers crossed)! Buiten dat vind ik het erg leuk om bezig te zijn met creatieve dingen zoals foto/videobewerking, websites maken en allerlei idiote acties bedenken en uitvoeren.. En laat die rariteiten en idioterie nu net iets zijn wat ze bij annyshizzle nodig hadden! Dus nou hier zijn wij dan, Luuk en ik zijn de uitverkorene om samen een poging te gaan doen om vorm te geven aan allerlei creatieve activiteiten. Maar vooral Anny promoten en ondersteunen! Want dat is natuurlijk de dame waar we het allemaal voor doen en vooral voor willen doen! En wanneer ik denk aan Anny dan zie ik vooral een onwijs gestoord, leuke en bovenal symphatieke zangeres (en wat voor één)! 


Ik weet nog de eerste keer dat ik haar buiten haar avatar en wat idiote filmpjes in real life zag, dit was op de releaseparty van het album van Lisa Lois. Elke keer weer zag ik een stuiterende Annemarie (een beetje zoals tijgertje) voorbij komen en dat was al humor op zich om naar te kijken. Op dat moment was ik vrijwel alleen maar bezig met het kijken of ik een labeltje of merkje op haar broek zag, want die vond ik zo gaaf waardoor er niet eens echt contact geweest is! (Ik denk dat zij het zich niet eens herinnerd maar dit kan meerdere redenen hebben....;)) Vanaf dat moment is er vooral veel getwitterd, voornamelijk onzin tot dat het woord merchandiselijn viel.. In een ubermelige bui hebben Luuk en ik een opzet gemaakt voor deze lijn! Een serieuze kant (fotokaarten) en een onwijs onzinnige kant (onderbroeken en magneten) en de overhandiging hiervan was het eerste contactmoment met miss Anny herself haha! En wat een hilariteit was die ontmoeting.. Onze onnozele onderbroeken, automagneten (die ik overigens nog steeds mis aan de koelkast) en de serieuze fotokaarten. Vanaf dat moment is het woord merchandise een begrip geworden in ons contact met Anny! Elke keer weer wordt de lijn een beetje uitgebreid en ook nu zijn we weer bezig met een zoektocht naar een ultieme uitbreiding (to be continued)... En na al die inspanningen (poeh poeh) rondom de merchandise lijn is vorige week de gekte losgebarsten rondom MY MAN! Heerlijk liedje! Sinds vorige week ben ik aan het mailen geslagen met allerlei radiostations, tv programma's enz. om er voor te zorgen dat hun de single gingen draaien! Soms met succes, soms niet! Gemiste kans voor de stations die het nu nog niet oppikken! Ik bedoel bekroond met een 8 bij met Michiel, volgende week speelt ze bij Giel! Die overigens al vol lof over haar en de single is! Dus dat gaat goed komen! 


En toen was daar gisteren de try-out in Breda in een vol Mezz-Cafe. Man, wat was dat kickuhhhhh! Heerlijk om Anny daar zo lekker te zien spelen met haar toffe band! Leuk om nieuwe liedjes te horen en vooral tof om Anny zo te zien genieten. Daarom ben ik ook een beetje trots dat gisteren werd bevestigd dat wij de nieuwe mede-shizzelaars zijn geworden. Nadat we hoorden dat wij het creatieve gedeelte mochten gaan doen waren we meteen om! Kunnen we onze maffe ideeën uitgebreider uit gaan werken en daadwerkelijk iets met onze creativiteit gaan doen! Want wie wil dat nou niet? Je inspannen voor de fanclub van Anny! Maar het feit dat ik die inspanningen wil doen heeft Anny wel over zichzelf afgeroepen! Daar kan menig artiest nog wat van leren, blijf lekker dicht bij jezelf en doe je ding maar blijf vooral sympathiek en lief naar je publiek! Want dat zijn de mensen die jou moeten helpen om aan die top te komen. Maar naar mijn mening zit dat bij Anny wel snor! :)  


Maar de keerzijde aan het verhaal, die overigens niet opweegt tegen dit, is dat het meewerken aan de site natuurlijk wel betekent uitgesloten worden van deelname aan de acties... En laten wij nu net een onwijs tof idee hebben om mee te doen aan de actie rondom het afspelen van My Man! op een openbare plaats..(Zonde van de kans op die promo-single ;)) Maar omdat we vooral heel wat voorpret beleven aan het bedenken van datgene dat we wilde opnemen hebben we besloten het toch te doen en het dan maar te zien als creatieve instap binnen AnnyShizzle! Aankomend weekend gaan wij samen de video's (hoewel het er nu misschien wel een kan worden) toch maken en wij verwachten deze over twee weken ongeveer af te hebben!... Je kunt de vorderingen volgen via Twitter waar ik ben te vinden onder @mireillemaas en zullen we ook gaan tweeten vanaf @annyfanclub ! Bij deze wil ik jullie dan ook oproepen massaal deel te nemen aan deze actie! En vergeet niet om My Man! te downloaden en je ontvangstbewijs in te sturen voor die über coole ipod Shuffle!!! 


Nou daar waar ik inspiratieloos begon heb ik nu opeens een heeeeul lang verhaal getypt, ik hoop niet dat ik jullie meteen afschrik haha! Want dat zou zonde zijn aan het begin van mijn shizzle carrière ;)! 


Ik hoop jullie allemaal snel een keer te zien bij een van de optredens van Anny! Houdt de agenda in de gaten! Voor suggesties staan wij altijd open, je kunt mij bereiken via twitter of via mireille@annyshizzle.nl 


Dan wil ik ter afsluiting nog even de shizzelaars en natuurlijk Anny bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben en ik hoop op een hele leuke samenwerking! Maar jullie kennende moet dat wel goed komen! Ik hoop op heel veel leuke momenten samen en dat we er meeej zijn allen ( op z'n brabants) voor kunnen zorgen dat het album van Anny een hit wordt!!!!! 


Tot ziens of tot blogs! 


Liefs,

Mireille 

Annyshizzle.nl The site to keep up-to-date of all her shizzle!