Hee hallo

Hee hallo,

Mijn naam is Luuk, voor de meeste misschien al bekend als @LuukRH, 21 jaar oud, media student, geliefde broer en zoon, woonachtig in onze hoofdstad, muziekliefhebber, creatief brein, lichtelijk gestoord en vanaf vandaag ook ‘Shizzelaar’!

Vooral de ‘lichtelijk gestoorde creatieve’ factor heeft ervoor gezorgd dat er een berichtje verscheen in mijn inbox of ik het team van deze énige échte ANNY! Fanclub wilde versterken, samen met mijn mede ‘lichtelijk gestoorde creatieve’ compagnon, Mireille (also known as THE one and only: @Mireillemaas). Dat allemaal aangezien er natuurlijk binnen de ANNY! Shizzle fanclub nooit genoeg gekkigheid kan zijn! Een antwoord was snel gegeven: een volmondig ja!

Vanaf vandaag gaat er dus een extra frisse wind waaien door de virtuele Anny! Wereld en dat allemaal om natuurlijk bij te dragen aan het nationale (en het wereldwijde) succes, dat ANNY! komende tijd nog te wachten staat.
Waarom ANNY! ? Nou, heel simpel, als er één authentieke, pure, rauwe stem is in Nederland, die het waard is om op ludieke wijze gepromoot te worden, is het de stem van Anny wel. Daarbij helpt het nog eens mee dat Anny geen kapsones heeft, ook in is voor een geintje, lief én vooral eigenlijk gewoon Anny is... Pfff, dit begint te lijken op die slijm blogs van dat zangeresje dat altijd in zo’n middelmatig bandje speelde.... Leaf ofzoiets... ;-)

Owja, voordat ik het vergeet! Mireille, deze shizzelaar en the queen herself, gaan dit jaar als team (R)Anny meedoen aan de Dam tot Damloop, mochten jullie je geroepen voelen om ons aan te komen moedigen in September, komt massaal.... En dan natuurlijk in Amsterdam (dat heet: in Zaandam komen we waarschijnlijk schuimbekkend, bloedend, zwetend en met onze tong op de knieën over de finish.. #DUS)


Genoeg gepraat! Wie weet tot snel en in de tussentijd “keep you posted.... Annyplace, Annywhere, Annytime”.  Oftewel tot spams!

Annyshizzle.nl The site to keep up-to-date of all her shizzle!